Podręczniki » Wyprawka szkolna » Lektury szkolne »
 
Księgarnia internetowa Ravelo – tanie książki i wiele więcej

Wędzenie mięsa, ryb i drobiu

Gabriele Redden
Klub Dla Ciebie Mieczysław Dutkiewicz , data wydania 20 czerwca 2009 , OPRAWA MIĘKKA

Produkt aktualnie niedostępny

Pełny opis książki – Gabriele Redden "Wędzenie mięsa, ryb i drobiu"

Wędzone frykasy - przysmak pierwszej klasy!
Poznaj jedną z najstarszych metod konserwowania żywności! Poradnik
ukazuje różne sposoby wędzenia (zimne i gorące - mięs i ryb, oraz
wędzenie płynnym dymem), przedstawia różne akcesoria wędzarnicze (od
rodzajów drewna, przez sposób zawieszania żywności, do miejsc wędzenia -
pojemnika na kanapki, garnka, woka). Książka wprowadzi Cię krok po
kroku w tajniki wędzarstwa (podpowie, co trzeba zrobić, zanim przystąpi
się do
wędzenia, zaproponuje Ci szereg przepisów na smakołyki z ryb, mięsa,
dziczyzny i drobiu). Następnie wykorzystaj swoje wyroby w kuchni, np.
zrób wędzonego pstrąga z owocami!

Cechy produktu

Wydawca: Klub Dla Ciebie

data wydania : 20 czerwca 2009

Tłumacz: Mieczysław Dutkiewicz

numer produktu: 3563798

EAN: 9788325800901

Dodaj recenzję książki – Gabriele Redden "Wędzenie mięsa, ryb i drobiu"

Twoja ocena
Jednym zdaniem
Treść recenzjia
Oświadczam, że jestem wyłącznym autorem publikowanej recenzji i nie narusza ona praw osób trzecich. Wyrażam zgodę na wykorzystanie recenzji przez Ravelo sp. z o.o. do celów promocyjnych.
To top