"Happy Food 2.0. Co jeść, by szczęśliwie żyć" to fenomenalna pozycja pełna ciekawych przepisów, które pokazują, jak bardzo jedzenie może wpływać na nasze samopoczucie - nie tylko fizyczne.
Przekonaj się, jakie to ważne, i zacznij jeść świadomie!
Masz wrażenie, że wciąż gotujesz te same potrawy? Co więcej, sam widzisz, że nie są one najzdrowsze? W takim razie koniecznie sięgnij po książkę "Happy Food 2.0. Co jeść, by szczęśliwie żyć” i zmień swoje podejście do jedzenia!
Śmieciowe jedzenie wpływa źle nie tylko na to, jak wyglądamy. Przede wszystkim odbija się na naszej psychice i nie pozwala w pełni czerpać energii z życia. Ponadto przyczynia się do cukrzycy, otyłości i wielu chorób jelit, które w ostatnich czasach stały się istną plagą wśród ludzi w coraz młodszym wieku. Poniższa pozycja wskazuje, jak wybierać produkty mądrze i świadomie, oraz gotować posiłki, z których uzyskamy wszystkie niezbędne witaminy i minerały.
"Happy Food 2.0. Co jeść, by szczęśliwie żyć" to zbiór pięćdziesięciu pysznych dań, które nie tylko zaspokoją głód, ale też doskonale będą oddziaływać na psychikę. Zdrowe i pożywne jedzenie jeszcze nigdy nie było takie proste!
O autorze
Niklas Ekstedt jest popularnym szwedzkim szefem kuchni, który chętnie dzieli się swoim kulinarnym doświadczeniem z czytelnikami na całym świecie. Henrik Ennart to z kolei dziennikarz naukowy. Razem udało im się stworzyć niezwykłą pozycję, która może odmienić Twoje życie na lepsze.